Te lang gewacht….. En oldtimer rit de Hartekamp Groep

Het heeft even (nou ja, even) geduurd, maar ik plaats eindelijk weer eens een berichtje… Iets meer dan een jaar geleden. In het afgelopen jaar heb ik best wel veel dingen gedaan, o.a. een workshop bij Frank Doorhof gevolgd, wat uitbreiding van foto-apparatuur aangeschaft en toch wel veel foto’s gemaakt, vooral op de Hartekamp Groep. Helaas waren deze foto’s door privacy-regels niet op de website te plaatsen.

Daardoor kon ik een tijdje geen nieuwe albums aanmaken en vergat ik te controleren of de oude nog werkten (Flash)…. Dom dom dom dom…. Geen enkel album werkt meer in de huidige browsers…. Dat wordt herstellen in de komende maanden (of de website opnieuw inrichten / opbouwen)

Maar: ik heb eindelijk weer eens foto’s die ik kan plaatsen… Op 24 september was er een Oldtimer rit georganiseerd voor de cliënten van de Hartekamp Groep. Er kwamen ongeveer 60 auto’s het terrein op waarmee de cliënten een rondje in de regio gingen rijden. De foto’s van de auto’s zie je in het album “oldtimers”. Nu maar eens gaan nadenken over de volgende stap….  

Reacties zijn gesloten.