…… en in het bos

Ruim een maand geleden vertelde mijn dochter dat er in het Amsterdamse bos een oefencross (?) gehouden zou worden en dat het wel leuk was om daar (samen) te fotograferen…. Dus afgelopen 28 maart gingen mijn dochter en ik samen doDSC_0461or kou, regen en wind naar het bos om te kijken en foto’s te maken… Kon ik eindelijk weer eens kijken hoe de camera het deed in wat minder mooie omstandigheden. Ik was niet ontevreden (eigenlijk wel heel blij). Het was erg leuk om de paarden en hun ruiters te zien gaan door het bos, springend over vaste hindernissen i.p.v. losliggende balken en vooral dat de mogelijkheid er was om vlak langs het parcDSC_0521ours te lopen. Vooral de laatste hindernis (Heksenoog hoorde ik iemand zeggen) was erg spectaculair: de paarden moesten daar door een gat in een “muur” springen. Het enthousiaste roepen van de ruiters naar hun paarden als ze er doorheen waren was terecht, zo groot was dat “gat” uiteindelijk niet..

Misschien moet ik me toch echt wat meer gaan toeleggen op het fotograferen van paarden (en andere dieren)…..

Zie hier de rest van de foto’s

Reacties zijn gesloten.