Project 12: December

DSC_9325Of eigenlijk: Project 12 -1… De laatste in de reeks. In november was het niet gelukt een portretfoto te maken (helemaal geen foto maken was het eigenlijk). In december (vooral de kerstvakantie) had ik wel tijd, en veel belangrijker, een welwillend model: mijn nichtje Luna. Zij wilde wel model staan voor mijn projectje, en met de studieflitsers van mijn broer heb ik getracht een portretfoto na te maken. Ziehier het resultaat 🙂

Een ding is mij duidelijk geworden met dit project, je moet werkelijk elk vrij en geschikt moment gebruiken foto’s maken. Het was vaak al lastig om elke maand een foto te produceren, een project 52 (elke week een foto) had mij niet gelukt. Nu maar eens gaan nadenken over een volgend project….

Voor alle foto’s uit Project 12 zie mijn portfolio

Reacties zijn gesloten.