Project 12: Oktober

En dan is oktober alweer voorbij. Er waren wat hobbels afgelopen maand waardoor mijn plannen voor een mooie portretfoto niet uitgevoerd konden worden. Gelukkig had ik samen met Maaike een dagje gefotografeerd in de vlindertuin van de Hortus Botanicus in Amsterdam. Een aantal vlinderfoto’s zijn al langsgekomen, maar deze “portretfoto” wilde ik jullie niet onthouden. Ik heb nog regelmatig gespeeld met mijn macro-ringen, een hoop leuke dingen gefotografeerd die later misschien nog online komen, maar niet onder het kopje portret geschaard konden worden.DSC_8950

Gelukkig waren er ook leuke ontwikkelingen in de afgelopen maand waarmee ik misschien deze of volgende maand een poging tot een portret kan doen. Nog genoeg ideeën, maar de tijd vinden om deze tot uitvoering te brengen (en vooral medewerking van personen) is nog altijd lastig.

Reacties zijn gesloten.