Project 12: Juli / Augustus

De zomermaanden. Bij uitstek een gelegenheid om foto’s te maken, maar vervolgens maak  je er teveel en heb je te weinig tijd om snel een selectie te maken.. vandaar dat nu, eind augustus, in 1 post de foto’s van juli en augustus geplaatst worden.

Eerst dan maaDSC_8113r juli. Voor de verandering een duo-portret (beide personen zullen gecharmeerd zijn van deze foto vrees ik), als snapshot gemaakt. Het idee is een markant punt op de achtergrond waarbij de voorgrond gevuld wordt door familie. Voor mij toch goed genoeg voor Project 12 omdat hier de personen bezig zijn en niet poseren.

 

Dat is anders bij de foto voor augustus. In een tijdschrift zagen we eeDSC_8411n foto die we wilden reproduceren. Geniaal als ik ben is dat origineel dus niet ingescand om te vergelijken, maar de het resultaat is goed, vooral in zwart/wit Het gaf ons ook de gelegenheid om eens met de studioflitsers van mijn broer te werken.

En ja, in september hoop ik ook weer een foto af te leveren (en nu eens echt in de maand). Ik heb een nieuw speeltje voor mijn verjaardag gekregen (een setje tussenringen) die ik dolgraag wil uitproberen. Het wordt wat lastig om dan vol te houden met de portretten, maar ik ga een poging wagen.

Reacties

Project 12: Juli / Augustus — 1 reactie