Nieuwe (foto)modellen

Afgelopen zomer speelde Collect Call From Mars op het Taubertal Festival. Helaas was dat festival al uitverkocht, dus foto’s daarvan kon ik helaas niet maken (jammer, o.a. Skunk Anansi speelde er ook). Om toch wat te fotograferen te hebben ben ik op zoek gegaan naar nieuwe fotomodellen en ze gevonden.

Een collega van mij heeft twee Friezen die ze graag op de foto wilde hebben. Eind augustus (ja, ik weet het, het gewone werk gaat helaas voor) ben ik met Maaike (athousanddandelions.blogspot.com) en Dennis naar de paarden gegaan en heb een leuke fotoserie gemaakt. Het was spannend, vlak bij grote paarden staan, ze vasthouden bij hun halter, zorgen dat ze actief kijken (oren naar voren, dank je wel Dennis) en vooral veel foto’s maken omdat ze niet op commando stil blijven staan (zoals mensen dat wel kunnen). Maar het is gelukt en voor herhaling vatbaar. In oktober gaan we de paarden fotograferen op het strand. 


www.borlekeinphotography.nl

Reacties zijn gesloten.