Foto’s presenteren IV

Eindelijk was het dan zover: met een week vertraging zijn de eerste 2 tegels gebakken. Ze waren vlak en vooral heel gebleven. Nu zijn er nog 2 tegels onderweg om gebakken te worden.

Afgelopen zaterdag hebben we de tegels gemeten en op basis daarvan de foto’s besteld… De tegels zijn ongeveer 43 x 31 cm groot en wit… Ik had me voorgenomen om de tegels te fotograferen om ze te kunnen laten zien, maar zoals een beginnend blogger betaamt ben ik dat dus glad vergeten…. 
Wel lagen ze op een witte tafel en zijn de tegels wit, dus om een idee te krijgen zie je hieronder een impressie van de twee tegels:
Mooi zijn ze geworden he? 😉

Overigens zijn uit de vorige post de twee vlinderfoto’s, de staande foto van het “tor”-gebouw en de dromerige foto van Paula besteld om uiteindelijk op de tegels geplaatst te gaan worden. Dit gaat ook nog wel even duren: de eerstvolgende keer dat we weer hiermee bezig gaan is 30 maart, daarna moeten de tegels nogmaals gebakken worden om de foto’s te fixeren…. In ieder geval zullen dan wel plaatjes beschikbaar zijn van hoe de tegels worden…

www.borlekeinphotography.nl

Reacties zijn gesloten.