Foto’s presenteren III

Yeah, zaterdag is het dan zover… als het goed is liggen er dan 4 tegels op ongeveer A3 formaat klaar en kunnen de foto’s besteld worden..
En dan de foto’s. Vanaf het begin wist ik (we) welke foto’s het zouden worden (vlinders)…. Natuurlijk kwamen er nog een paar bij (foto’s uit Valencia) en moet er gekozen worden.

En dan wordt er bedacht dat het leuk zou zijn om speciaal nog een foto te maken. Paula wilde er zelfs wel voor poseren! Daar zeg ik dan geen nee tegen natuurlijk en gelukkig waren we het beiden al eens over wat voor soort foto het zou worden.


Wel vond ik al het riet wat veel van het goede, dus maar wat lopen bewerken in de hoop wat “punchier” foto te krijgen.. Eerst maar wat meer contrast (verscherping van het riet) ingevoegd, en daarna een versie gemaakt waar een wat dromerige sfeer in moest komen (voorgrond en achtergrond iets waziger)

Paula en ik kunnen echter geen keuze maken tussen deze drie versies, laat staan dat duidelijk is welke foto’s we uiteindelijk echt gaan gebruiken als er daadwerkelijk vier gelukte tegels liggen (ik ga daar nog even niet vanuit…)

De andere foto’s die mogelijk gebruikt gaan worden staan hieronder weergegeven..

Wie zijn mening over welk van de drie het best lijkt, feel free….

Update: de tegels waren nog niet droog genoeg om gestookt te worden… het eea wordt dus ook een weekje uigesteld nu…. 🙁

www.borlekeinphotography.nl
Reacties

Foto’s presenteren III — 1 reactie

  1. Wow, die foto van Paula vind ik ontzettend mooi! Het staat haar ook heel goed wat ze aan heeft en je hebt een mooi sfeertje neergezet.
    Op de derde foto is het dromerige sfeertje wel het duidelijkst zichtbaar. De tweede vind ik wat harder overkomen, wat ik voor het riet wel mooi vind, maar voor Paula wat minder. Haar vind ik op de eerste en laatste foto mooier. Succes met de keuze. Ik weet het ook niet.