Reclame maken….

Dan maak je af en toe leuke foto’s, wordt je gevraagd voor een fotoshoot (Collect Call From Mars) en dan vragen ze of je een website hebt….. Die heb ik gelukkig nu dus wel, sinds november is mijn site in de lucht…. Moet daar nog teksten aanpassen, maar dat gaat komen (denk ik).

Visitekaartjes had ik al eens gemaakt en wat uitgedeeld (met een link naar deze blog) en die zijn nu aangepast naar de nieuwe url. Om wat meer “reclame” te gaan maken wil ik nu een flyer maken zodat ik die kan (laten) uitdelen… alleen is het maken van een flyer makkelijker gezegd dan gedaan.

En dan roept iemand (echtgenote) dat je eigenlijk ook nog een logo nodig hebt (zucht….) Gelukkig is +Maaike Niekel erg handig met tekenen en heeft ze heel snel een logo ontworpen waar ik wel heel blij mee ben…

Zo wie zo is Maaike heel erg bezig met knutselen naast haar studie, ze heeft er zelfs een blog over gemaakt. Ze heeft daar zelfs volgers op…. vrees dat ik bij haar in de leer moet gaan ;(

Reacties zijn gesloten.