Foto’s presenteren

Lang leve de digitale fotografie…. Je maakt verschrikkelijk veel foto’s, bewaart ze ook allemaal (bijna allemaal) en sommige foto’s wil je dan toch eens afdrukken op een beetje leuk formaat…

En dan blijkt papier te golven, ook als je het in een lijst achter glas doet en ga je op zoek naar alternatieven… Canvas (doen veel mensen), gebrushde aluminium panelen, (zeil)doek…. en welke foto dan, waar ga je het ophangen…..
Totdat je partner komt met een nieuwe optie: foto’s op tegels zetten… Porseleinen tegels, al dan niet geglazuurd, of gewoon steen-achtige tegels… met behulp van een transfer-print (oid) en dan de foto inbakken op de tegel. Het is in ieder geval een manier van presenteren die nog niet iedereen heeft!!


Dat gaan we dus doen… morgen de tegel maken en als deze klaar is de foto’s erop zetten.. 

Maar eens kijken hoe dat gaat uitpakken… Uiteraard zal ik het resultaat fotograferen en hier laten zien…..

BorlekeinPhotography

Reacties zijn gesloten.